Web Analytics Made Easy - Statcounter

دبیر چهلمین جشنواره فیلم فجر، گفت: صاحبان آثارِ حاضر در جشنواره بر اساس آیین‌نامه حق انصراف فیلم‌های خود از جشنواره فیلم فجر را ندارند.

مسعود نقاش زاده روز جمعه در گفت‌وگو با خبرنگار سینمایی ایرنا درباره انصراف تهیه‌کننده فیلم ملاقات خصوصی از حضور در جشنواره فیلم فجر، تاکید کرد: فیلمسازان، تهیه کنندگان و کارگردانان قبل از اعلام فیلم های خود به جشنواره، آیین نامه ای را امضا می کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: بر اساس این آیین نامه، آنان حق انصراف و خارج کردن فیلم های خود آن هم چند ساعت قبل از پایان جشنواره ندارند.

به گزارش ایرنا، امیر بنان، تهیه کننده فیلم ملاقات خصوصی روز گذشته و در ساعاتی پیش از اعلام نامزدهای چهلمین جشنواره فیلم فجر، با ارسال نامه ای به مسعود نقاش زاده، دبیر چهلمین جشنواره فیلم فجر، انصراف خود فیلم را از داوری های این دوره از جشنواره اعلام کرد.

این فیلم در ۲ بخش بهترین فیلم اول و بهترین بازیگر مکمل مرد، نامزد بود.

در نامه تهیه کننده فیلم ملاقات خصوصی به دبیر جشنواره فیلم فجر آمده بود: نظر به عدم توجه به آرای مردمی در جشنواره فجر، حذف آن و از طرفی با عنایت به اینکه به زعم این حقیر، این تصمیم اثر وضعی بر سینمای ایران دارد، ضمن سپاس از حضرتعالی از شما و همکاران‌تان به این وسیله اعلام می دارم که فیلم ملاقات خصوصی را به کارگردانی امید شمس و تهیه کنندگی اینجانب از داوری جشنواره خارج کنید و در هیچ یک از بخش ها داوری نشود. امیدوارم جوابی برای حق الناسی که ضایع شد، داشته باشید.

در بخش پایانی نامه تهیه کننده فیلم ملاقات خصوصی تاکید شده است: در پایان از مردم عزیز و تماشاگران ملاقات خصوصی، تشکر می کنم، سپاسگزارم و امید دارم به یاری حق تعالی در اکران عمومی بتوانیم میزبان خوبی باشیم.

به گزارش ایرنا، آیین اختتامیه چهلمین جشنواره فیلم فجر ساعت ۱۸ امروز جمعه ۲۲ بهمن ماه از طریق شبکه نمایش پخش می شود.

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: چهلمین جشنواره فیلم فجر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۳۵۱۳۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تضمین خوراک پتروشیمی‌ها با ورود بخش خصوصی به بالادست صنعت نفت

به گزارش قدس آنلاین، «مرتضی شاهمیرزایی» امروز (سه‌شنبه) در مراسم امضای تفاهم‌نامه‌های مطالعات طرح‌های توسعه ۱۶ میدان گازی با هلدینگ‌ها، شرکت‌های پتروشیمی و شرکت‌های اکتشاف و تولید ایرانی در محل وزارت نفت افزود: پتروشیمی‌ها با پرداخت معوقات خود مانع از محدودیت‌های گازی شوند.

مدیرعامل شرکت ملی پتروشیمی گفت: در دولت سیزدهم با اجازه ورود به بخش خصوصی منجر به توسعه میادین شده و تا کنون نیز چهار طرح بید بلند خلیج فارس، NGL ۳۱۰۰, NGL۳۲۰۰ و به سازی مشعل‌های مارون را شاهد بودیم.

شاهمیرزایی گفت: با جمع‌آوری گازهای همراه، روزانه ۴۰ میلیون متر مکعب به شبکه سراسری گاز وارد می‌شود.

مدیرعامل شرکت ملی پتروشیمی گفت: این تفاهم‌نامه روزی تاریخی را رقم زد و برای بهتر انجام شدن آن باید همکاری بین هلدینگ‌ها با دولت بیشتر شود و هلدینگ‌ها باید به اندازه توان خود سرمایه بیاورند.

وی در پایان گفت: مهم‌ترین راهبردهای پتروشیمی تکمیل زنجیره ارزش است که طبق برنامه در حال پیگیری آن هستیم.

گفتنی است؛ تفاهم‌نامه توسعه میدان‌های گازی با توان هلدینگ‌های پتروشیمی و شرکت‌های اکتشاف و تولید ایرانی امروز (سه شنبه، ۱۱ اردیبهشت) با حضور «جواد اوجی» وزیر نفت، «محسن خجسته‌مهر» مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران، مرتضی شاهمرزایی مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی و جمعی از مدیران عامل صنعت نفت، گاز و پتروشیمی کشور امضا شد.

ارزش مجموع تفاهم‌نامه‌هایی که امروز به امضا رسید ۶.۴ میلیارد دلار برآورد می‌شود و با اجرای این طرح‌ها، حدود ۱۲۷ میلیون متر مکعب به تولید گاز کشور با هدف تامین پایدار خوراک پتروشیمی‌ها اضافه خواهد شد.

شرکت ملی نفت ایران برای توسعه میدان‌های گازی کشور با استفاده از ظرفیت‌ها و توانمندی‌های شرکت‌های ایرانی، مذاکراتی پرشمار را با هلدینگ‌ها، شرکت‌های پتروشیمی و شرکت‌های اکتشاف و تولید ایرانی انجام داده است. در نتیجه این اقدامات، تفاهم‌نامه‌های مطالعه توسعه ۱۶ میدان گازی در جنوب، جنوب غرب کشور و خلیج فارس با هلدینگ‌ها، شرکت‌های پتروشیمی و شرکت‌های اکتشاف و تولید ایرانی امضا شد.

منبع: خبرگزاری ایرنا

دیگر خبرها

  • انتشار فراخوان بخش ویژه «کتاب و سینما» جشنواره فیلم کوتاه تهران
  • دریافت بیمه مسافرتی چه ضرورتی دارد؟
  • کارکرد انتقادی و راهبری فیلم های مستند کمرنگ شده است
  • نامه سرپرست سازمان خصوصی‌سازی به تاج درباره پرسپولیس و استقلال
  • نامه سازمان خصوصی سازی به فدراسیون فوتبال درباره مالکیت استقلال و پرسپولیس
  • نامه سازمان خصوصی‌سازی به فدراسیون فوتبال
  • نامه سازمان خصوصی‌سازی به فدراسیون فوتبال درباره سرخابی‌ها
  • تضمین خوراک پتروشیمی‌ها با ورود بخش خصوصی به بالادست صنعت نفت
  • موافقت شورای صدور ساخت آثار سینمایی با فیلم‌نامه هنرمند چهارمحال و بختیاری
  • دو انتصاب جدید در جشنواره اتقان